Trgovanje z eToro v času korona virusa

Last Updated on

Čas korona virusa je močno prizadel trge, kakor so kriptovalute, delniški trg, pav tako pa je močno vplivalo na cene zlata in nafte.

Trguješ lahko tudi virtualno

Glede na dogajanje na finančnih trgih, kjer je zabeležen močan padec, je pa po drugi strani priložnost za vlagatelje, ki imajo sedaj možnost poceni kupiti in špekulirati, da bodo ob povrnitvi in zboljšanju gospodarske rasti, lahko to prodali po višji ceni. Če vas zanima, kaj se dogaja na finančnem trgu in kaj se ljudje o tem pogovarjajo, predlagamo, da se pridružite na eToro. Preprosto se prijavite na trgovalno platformo in spremljate krivulje padcev in vzponov delnic več kot 1000 podjetij, nafte, zlata, kriptovalut. Registracija v eToro je brezplačna.

Če bi se rad naučil veliko o finančnih trgih, je eToro trgovalna platforma kot nalašč za to, kjer se lahko ogromno naučiš, kako finančni trgi delujejo. Če bi se radi preizkusili, lahko to storite preko preizkusnega (demo) računa, kjer že imate določen virtualni znesek, s katerim se lahko poskusite v trgovanju na finančnih trgih. Tako lahko sami sebe preizkusite, ali bi ob morebitni dejanski naložbi na finančne trge izgubili ali dobili. Portal eToro je zelo pregleden in enostaven. Ni treba, da ste strokovnjak na finančnih trgih, kar hitro boste sami spoznali, kateri trgi pridobivajo vrednost in kateri izgubljajo.

Kako začeti?

Registracijo v eToro lahko opravite preko povezave. Sprva lahko le opazujete, kasneje pa se lahko odločite za trgovanje. Da začnete trgovati preko eToro platforme je prvi vložek le 200 € in že se lahko preizkusite s trgovanjem CFD. Denarna sredstva lahko vložite na eToro preko Paypal, kreditne kartice, bančnega nakazila,… In ko bo denar nakazan na eToro, že lahko začnete trgovati. Vedno pa v finančne trge vložite le toliko, kolikor lahko pogrešite.