Zakaj sem začel s projektom #kiledol?

Zadnje dni dobivam veliko vprašanj, ki se tičejo mojega hujšanja. In kar nekaj ljudi mi je reklo, naj o tem napišem blog. Po par dnevih premišljevanja sem se odločil, da bom res napisal blog o svojem hujšanju in morda s tem še koga opogumil.

Zakaj sem začel? Kaj me je motiviralo? To sta najpogostejši prvi vprašanji, ki ju dobim. Še sam ne vem, kaj je bil tisti klik. Morda sodelavka, ki je imela že od spomladi projekt “plaža”. Morda, ko se je prijatelj Nejc pohvalil, da se je odrekel kruhu, krompirju in testeninam in je izgubil kar nekaj kil. Morda pogovor z Denisom, ki je bil navdušen nad preobrazbo po treh mesecih treniranja s trenerjem. Morda dejstvo, da me koleno preveč pogosto boli (meniskus). Morda to, da ko sem stopil na tehtnico, je bila številka kar nekaj kilogramov stran od dvomestne številke. Morda menjava fitnesa.

V resnici še sam točno ne vem, zakaj. Vem le, da sem se odločil, da moram nekaj narediti zase. Nisem si zadal specifičnih ciljev, saj sem se bal, da bom prehitro izgubil voljo, če kil ne bom začel izgubljati po planu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.