Auvoria prime robota

Auvoria prime je marca 2019 izdala dva forex robota in jih sedaj oba robota ponuja preko sistema mesečne naročnine. Prva dva robota , ki sta prišla na tržišče v mesecu marcu 2019 sta Alexsander in Ainstein. Preden se robot začne uporabljat in je na voljo uporabnikom v tesni fazi ali beta testiranju, ki lahko traja tudi do 2 leti.

Alexander Ainstein
Robot , ki je namenjen ameriškemu tržišču saj tam popolnoma avtomatizirano trgovanje ni dovoljeno Ainstein pa je robot , katerega je podjetje naredilo za svetovno tržišče in je bil namenjen povsem avtomatiziranem trgovanju.

Oba robota sta še vedno na voljo v Auvoria Market Place – ali po slovensko Tržnica , kjer lahko uporabnik izbere katerega robota bo uporabljal z svojo članarino

Oba robota delujeta po Martingale strategy sistemu – Poreklo in delovanje.
Teorija te strategije je precej preprosta. Gre za sistem negativnega napredovanja, torej vključuje povečanje velikosti pozicij po izgubi. V praksi to izgleda tako, da po Martingale strategy podvojite velikost pozicije, ko je zabeležena izguba.

17.10.2020 pa je podjetje naredilo predstavitev novih proizvodov ki so bili v testni fazi skoraj 1 leto. Predstavljeni so bili 4 novi proizvodi.

Stradamus NeoTheLegend
Gearbox Veribull

Če se odločite za nakup lahko to opravite preko Auvoria prime portala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.